Dyrlæge Aarhus hjælper kæledyr i Højbjerg, Odder, Skanderborg, Beder, Hørning

Tilbehør

Når du har anskaffet dig en hvalp, killing eller et andet kæledyr, vil du formentlig hurtigt begynde at overveje, hvad du egentlig har brug for til dit dyr. I den forbindelse er du altid velkommen til at kigge forbi Østergaards Dyrehospital og få rådgivning og hjælp til, hvilket udstyr du bør købe.

 

Til hund:

Når du anskaffer dig en hund, er det vigtigt, at du vælger en gå-snor og halsbånd/gå-sele, der er tilpasset din hund og dens størrelse. Hunden bør desuden have sine egne drikke- og foderskåle, der er lette at gøre rene, og som passer til den mængde vand og foder, den får serveret.

Hunde har ofte brug for et privat opholdssted i form af en hundekurv eller lignende.

I vores butik finder du en lang række forskellige former for gå-snore, halsbånd, gå-seler, foder- og vandskåle samt hundekurve, tæpper og madrasser i flere forskellige størrelser, former og design.

 

Til kat:

Katte har et naturligt behov for at kradse. Hvis du gerne vil undgå, at det foregår op ad lædersofaen eller dørkarmen, er det en god idé at lære killingen at bruge et kradsebræt eller et kradsetræ fra starten.

Din kat bør desuden have sin egen vandskål og foderskål, der begge skal være nemme at rengøre. Derudover er det en god idé at give katten sit eget opholdssted, hvor den kan være i fred og ro.

Vi tilbyder i butikken meget forskelligt udstyr til din kat som for eksempel gå-seler og legetøj, der er tilpasset kattens jagtinstinkt. 

Kontaktinformation
Østergaards Dyrehospital
Ingerslevtoften 4
8310 Tranbjerg

Tlf. 70 20 40 47
mail@oedh.dk

Åbningstider
Man - fre kl. 08:00 - 17:00.
Lør kl. 09:00 - 12:30.

Døgnvagt
70 20 40 47