Dyrlæge Aarhus & Skanderborg

Medarbejdere hos Østergaards Dyrehospital

Finn Østergaard

Dyrlæge Finn Østergaard

Finn Østergaard er dyrlæge og indehaver af Østergaards Dyrehospital. Han etablerede Østergaards Dyreklinik i Tranbjerg i 2001, og i 2011 byggede han Østergaards Dyrehospital på Ingerslevtoften.

Finn har bred erfaring i undersøgelse og behandling af mindre husdyrs sygdomme og har blandt andet efteruddannelse inden for anæstesi, smertebehandling, hud-, tand- og øjensygdomme, knogle- og rygkirurgi samt intern medicin.

Han er administrativ leder af Østergaards Dyrehospital og Virklund Dyreklinik.


Peter Weis

Dyrlæge Peter Weis

Peter Weis er fagdyrlæge inden for hunde og katte med speciale i diagnostik og behandling af led- og knoglelidelser samt røntgenoptagelser, herunder PennHIP. Han er uddannet i januar 1990 og etablerede Virklund Dyreklinik i februar 1995. Klinikken blev i 2014 opkøbt af Østergaards Dyrehospital.

Peter Weis har i mange år været henvisningsdyrlæge i ortopædkirurgiske lidelser. Privat har han en schæferhund, Etos, som han træner i schæferhundeklubben.


Kari-Anne Bjørnkjær-Nielsen

Dyrlæge Kari-Anne Bjørnkjær-Nielsen

Kari-Anne Bjørnkjær-Nielsen er uddannet dyrlæge i 2002. Hun har tidligere arbejdet på Herning Dyrehospital med heste og smådyr og har også arbejdet i Zimbabwe, hvor hun i et års tid underviste på universitetet. Kari-Anne Bjørnkjær-Nielsen har siden 2004 arbejdet på Østergaards Dyrehospital, hvor hendes faglige interesser ligger inden for medicin, bløddelskirurgi, ultralydsscanning og endoskopi. Hun har primært efteruddannet sig inden for disse fagområder og er i gang med yderligere at specialisere sig inden for hjertescanning og hjertebehandling.

Kari-Anne Bjørnkjær-Nielsen har i 2013 taget eksamen på et to-årigt internationalt efteruddannelsesprogram ved European School of Veterinary Postgraduate Studies (ESVSP) og er dermed blevet certificeret smådyrsmediciner, General Practitioner Certificate in Small Animal Medicine. Hjemme har hun labradorblandingen Bella og huskatten Georg.


Ulrik Oudrup Bech

Dyrlæge Ulrik Oudrup Bech

Ulrik Oudrup Bech blev uddannet dyrlæge i januar 2007 og har siden 2009 arbejdet på Østergaards Dyrehospital.

Ulrik Oudrup Bech er ansvarlig for tilsyn med dyreinternatet og internatsdyr. Han har stor erfaring inden for ortopædiske patienter, herunder diagnostik af led-, ryg og knoglelidelser samt operationer for frakturer og sprængt korsbånd (blandt andet TTA operationer).

Derudover har Ulrik Oudrup Bech stor viden om mundhulerelaterede sygdomme og udfører mange af vores tandbehandlinger inklusiv rodbehandlinger og kæbekirurgi. Ulrik Oudrup Bech har også viden om medicinske lidelser hos katte.

Privat har Ulrik Oudrup Bech to burmeserkatte, Lukas og Chi Chi. 


Gitte Strathe Stenholt

Dyrlæge Gitte Strathe Stenholt

Gitte Strathe Stenholt er dyrlæge, uddannet i 2007. Hun er derudover General Practitioner Certificate in Small Animal Surgery (GPCert SAS) – en to-årig uddannelse inden for kirurgi (bløddele og orthopædi). 

Gitte Strathe Stenholt har været ansat på Virklund Dyreklinik siden januar 2008 og har speciel erfaring med orthopædiske patienter, med diagnostik af knogle-, led og rygproblemer samt led- og knogle operation. Hun er en del af Østergaard Dyrehospitals ortæpædkirurgiske team og foretager også ultralydsscanninger på Virklund Dyreklinik.

Privat har Gitte Strathe Stenholt Golden retrieveren, Luna (syv år), som bruges til jagt og jagttræning.


Anette Valeur Axelsen

Dyrlæge Anette Valeur Axelsen

Anette Valeur Axelsen er uddannet dyrlæge i 2010 og blev ansat på Østergaards Dyrehospital i oktober 2012. Hun har tidligere arbejdet på smådyrsklinik i Sverige og på Fyn.

Privat har Anette Valeur Axelsen en jagtgolden, Nala, på to år, som hun bruger til markprøvetræning og jagt samt hyggeture i skoven. 


Susanne Rau

Dyrlæge Susanne Rau

Susanne Rau er uddannet dyrlæge i 2002. I halvandet år arbejdede hun på Åbenrå dyrehospital, hvorefter hun fra 2004 til 2014 har arbejdet som smådyrspraktiserende dyrlæge hos Dyrlægegruppen Frijsenborg.

I januar 2015 startede Susanne Rau som dyrlæge på Virklund Dyreklinik/Østergaards Dyrehospital. Hendes faglige interesser ligger primært inden for bløddelskirurgi og ultralydsscanning. I 2011 afsluttede Susanne Rau en to-årig efteruddannelse i smådyrskirurgi og har derved opnået "General Practitioner Certificate in Small Animal Surgery (GPCert SAS).
Privat har Susanne Rau broholmeren Basco og hittekatten Shitten.


Nynne Bech Eriksen

Dyrlæge Nynne Bech Eriksen

Nynne Bech Eriksen er uddannet dyrlæge i 2013. Hun har tidligere arbejdet i blandet praksis med hest, kvæg og smådyr. I 2015 blev hun ansat på Østergaards Dyrehospital.

Privat har hun katten Nanok, som er en British Shorthair på 10 år.


Billede kommer snart

Dyrlæge Maria Kristiansen

Maria er uddannet dyrlæge i 2014. Under sin studietid arbejdede Maria både på dyreinternat og på hestehospital. Frem til sin ansættelse på Østergaards dyrehispotal i september 2016, har hun arbejdet som smådyrsdyrlæge på Randers Dyrehospital og Tvingstrup Dyreklinik.
Udover at være klinikdyrlæge, varetager Maria også tilsyn med Dansk Dyreværn Aarhus og internatsdyrene.
 
Privat har Maria en lille blandingshund, Manny Paquiao, som stammer fra en stor dyreværnssag i 2014.


Billede kommer snart

Dyrlæge Signe Christoffersen

Signe Christoffersen er uddannet dyrlæge i 2011. Hun har primært arbejdet som smådyrsdyrlæge i blandet praksis ved Horsens indtil ansættelse på Østergaards Dyrehospital i 2016.

Privat har Signe en sort labrador, Luna, som bruges til hyggeture og jagt.


Henriette Boisen

Dyreassistent Henriette Boisen

Henriette Boisen er uddannet dyreassistent i 2000 og har været ansat som dyreassistent på Østergaards Dyrehospital siden 2001. Hun har særlig viden om kost, kostplaner og kostens indflydelse i forbindelse med sygdomme og overvægt. Hun har desuden uddannet sig inden for laboratoriediagnostik, personaleledelse og administration.

Privat har Henriette to labradorhunde; tæven Cake på syv år og hanhunden Cuno på fire år. Begge hunde bruges til jagt. 


Louise Rasmussen

Veterinærsygeplejerske Louise Rasmussen

Louise Rasmussen er veterinærsygeplejerske. Hun har særlig viden om laboratoriediagnostik, fodring og pelspleje. Hun har været her siden 2007. Hjemme har Louise Rasmussen hundene Ludvig og Bette.


Helen Riis

Veterinærsygeplejerske Helen Riis

Aut. Veterinærsygeplejerske, Cert. Fagveterinærsygeplejerske i fysioterapi til smådyr

Helen Riis er udannet autoriseret veterinærsygeplejerske på Østergaards Dyrehospital i august 2013 og blev derefter ansat. Inden elevtiden på Østergaards Dyrehospital var Helen klinikassistent på Hasselager Dyreklinik.

Helen er i 2017 blevet færdiguddannet fagveterinærsygeplejerske i rehabilitering som er en efteruddannelse i genoptræning og fysioterapi til smådyr.

Helens interesseområder er genoptræning/fysioterapi, ortopædi, og billeddiagnostik. Hun har ansvaret for hjemsendelser samt genoptræning og fysioterapi af alle ortopædiske patienter på Østergaards Dyrehospital.

Privat har Helen Theo, en Amerikansk Staffordshire Terrier fra 2007, og Porter, en Beagle fra 2012. Porter er en internatshund fra Dansk Dyreværn Århus. Med begge hunde træner hun lydighed og schweiss-spor.


Katrine Krog Nielsen

Veterinærsygeplejerske Katrine Krog Nielsen

Katrine Krog Nielsen er autoriseret veterinærsygeplejerske samt Fagveterinærsygeplejerske i tandbehandling hos hund og kat. Hun blev uddannet veterinærsygeplejerske fra Skanderborg Dyrehospital i 2001 og blev ansat på Virklund Dyreklinik i 2002. I marts 2011 blev Katrine Krog Nielsen færdig med efteruddannelsen til fagveterinærsygeplejerske.

Ud over det almene sygeplejearbejde er Katrine Krog Nielsen sammen med dyrlægerne ansvarlig for tandbehandlingerne på klinikken.

Privat har hun huskattene Batman og Tarzan samt dværgshcnauzerblandingen Sille, som bliver brugt til agility. 


Camilla Sivebæk Mikkelsen

Veterinærsygeplejerske Camilla Sivebæk Mikkelsen

Camilla Sivebæk Mikkelsen er autoriseret veterinærsygeplejerske og uddannet i oktober 2005. Hun er også certificeret fysioterapeut for smådyr. Hun startede som veterinærsygeplejerskeelev på Virklund Dyreklinik i marts 2002 og blev ansat på klinikken i oktober 2005. 

Camilla Sivebæk Mikkelsen afsluttede i 2008 en toårig efteruddannelse inden for genoptræning og fysioterapi af smådyr på Strømsholms Regionsdyrehospital i Sverige. Hun varetager hjemsendelse, genoptræning og fysioterapi af ortopædiske patienter samt massage af hund og kat.

Privat har Camilla Sivebæk Mikkelsen labradoren Amy, som hun bruger til agility, samt langhårdskatten Albert og internatkatten Messi.


Trine Østergaard

Veterinærsygeplejerske Trine Bang Østergaard

Trine Bang Østergaard er uddannet i oktober 2007 og har siden juni 2012 været ansat på Virklund Dyreklinik. I april 2015 blev hun færdig som fagveterinærsygeplejerske i anæstesi og har udover dette særlig interesse for smertebehandling hos smådyr. Derudover interesserer hun sig for katteadfærd.

Privat har Trine to huskatte, Lotte og Amalie, begge på 11 år.


Lea Bjerre

Veterinærsygeplejerske Lea Bjerre

Lea Bjerre er uddannet autoriseret veterinærsygeplejerske i 2012. Hun er uddannet hos Familiedyrlægerne i Hobro, og blev ansat hos Østergaards Dyrehospital i august 2014. Lea har en særlig interesse i ortopædi, anæstesi og smertebehandling under operation, og er derfor ansvarshavende operationssygeplejerske for ortopædkirurgerne.

Privat har Lea de to katte Hugo og Ibs samt araberhoppen Bell, som hun rider dressur og skovtur på.


Lisette Sommer

Veterinærsygeplejerske Lisette Sommer

Lisette Sommer er uddannet autoriseret veterinærsygeplejerske i 2013. Hun er uddannet ved Evidensia Dahlgaard Dyreklinik i Birkerød og har interesser inden for anæstesi, smertebehandling og katteadfærd. Lisette blev ansat på Østergaards Dyrehospital i september 2015 i et vikariat, der strækker sig frem til februar 2017.

Hjemme har Lisette foxterrieren Buster og kattene HanKatti og MisMisse.


Malene Jølver

Veterinærsygeplejerske Malene Jølver

Malene Jølver er uddannet autoriseret veterinærsygeplejerske i 2014 ved Dyrenes Lægehus i Herning.
Hun blev ansat på Østergaards Dyrehospital i maj 2015 og kan jævnligt ses både her og på Virklund Dyreklinik
Malene har stor interesse i - og bred viden om - ernæring af både hund og kat.

Derhjemme har Malene en Welsh Corgi Cardigan, Diesel, som hun ofte udstiller rundt omkring i landet.


Kontaktinformation
Østergaards Dyrehospital
Ingerslevtoften 4
8310 Tranbjerg

Tlf. 70 20 40 47
mail@oedh.dk

Åbningstider
Man kl. 08:00 - 19:30.
Tir - fre kl. 08:00 - 17:00.
Lør kl. 09:00 - 12:30.

Døgnvagt
70 20 40 47