Dyrlæge Aarhus hjælper kæledyr i Højbjerg, Odder, Skanderborg, Beder, Hørning

Medarbejdere hos Østergaards Dyrehospital

Finn Østergaard

Dyrlæge Finn Østergaard

Finn Østergaard er dyrlæge og indehaver af Østergaards Dyrehospital. Han etablerede Østergaards Dyreklinik i Tranbjerg i 2001, og i 2011 byggede han Østergaards Dyrehospital på Ingerslevtoften.

Finn har bred erfaring i undersøgelse og behandling af mindre husdyrs sygdomme og har blandt andet efteruddannelse inden for anæstesi, smertebehandling, hud-, tand- og øjensygdomme, knogle- og rygkirurgi samt intern medicin.

Han er administrativ leder af Østergaards Dyrehospital og Virklund Dyreklinik.


Gitte Strathe Stenholt

Dyrlæge Gitte Strathe Stenholt

Gitte Strathe Stenholt er dyrlæge, uddannet i 2007. Hun har derudover 'General Practitioner Certificate in Small Animal Surgery' (GPCert SAS) – en to-årig uddannelse inden for kirurgi (bløddele og ortopædi). 

Gitte Strathe Stenholt har været ansat på Virklund Dyreklinik siden januar 2008 og har speciel erfaring med ortopædiske patienter, diagnostik af knogle-, led- og rygproblemer samt led- og knogleoperation (bl.a. TTA og artroskopi). Hun er en del af Østergaard Dyrehospitals ortopædkirurgiske team og foretager også ultralydsscanninger på Virklund Dyreklinik.

Privat har Gitte Strathe Stenholt Golden retrieveren, Luna, som bruges til jagt og jagttræning.


Anette Valeur Axelsen

Dyrlæge Anette Valeur Axelsen

Anette Valeur Axelsen er uddannet dyrlæge i 2010 og blev ansat på Østergaards Dyrehospital i oktober 2012. Hun har tidligere arbejdet på smådyrsklinik i Sverige og på Fyn.

Privat har Anette Valeur Axelsen en jagtgolden, Nala, på to år, som hun bruger til markprøvetræning og jagt samt hyggeture i skoven. 


Susanne Rau

Dyrlæge Susanne Rau

Susanne Rau er uddannet dyrlæge i 2002. I halvandet år arbejdede hun på Åbenrå dyrehospital, hvorefter hun fra 2004 til 2014 har arbejdet som smådyrspraktiserende dyrlæge hos Dyrlægegruppen Frijsenborg.

I januar 2015 startede Susanne Rau som dyrlæge på Virklund Dyreklinik/Østergaards Dyrehospital. Hendes faglige interesser ligger primært inden for bløddelskirurgi og ultralydsscanning. I 2011 afsluttede Susanne Rau en to-årig efteruddannelse i smådyrskirurgi og har derved opnået 'General Practitioner Certificate in Small Animal Surgery' (GPCert SAS).
Privat har Susanne Rau broholmeren Basco og hittekatten Shitten.


Nynne Bech Eriksen

Dyrlæge Nynne Bech Eriksen

Nynne Bech Eriksen er uddannet dyrlæge i 2013. Hun har tidligere arbejdet i blandet praksis med hest, kvæg og smådyr. I 2015 blev hun ansat på Østergaards Dyrehospital.

Privat har hun katten Nanok, som er en British Shorthair på 10 år.


Billede kommer snart

Dyrlæge Signe Christoffersen

Signe Christoffersen er uddannet dyrlæge i 2011. Hun har primært arbejdet som smådyrsdyrlæge i blandet praksis ved Horsens indtil ansættelse på Østergaards Dyrehospital i 2016.

Privat har Signe en sort labrador, Luna, som bruges til hyggeture og jagt.


Billede kommer snart

Dyrlæge Anders Bruus

Anders er uddannet I 2010 og kommer fra en stilling på Gråsten og Sønderborg Dyrehospital, hvor han siden 2012 primært har beskæftiget sig med kirurgi og ortopædiske patienter.


Signe Grave Hansen

Dyrlæge Signe Grave Hansen

Tekst er på vej


Henriette Boisen

Dyreassistent Henriette Boisen

Henriette Boisen er uddannet dyreassistent i 2000 og har været ansat som dyreassistent på Østergaards Dyrehospital siden 2001. Hun har særlig viden om kost, kostplaner og kostens indflydelse i forbindelse med sygdomme og overvægt. Hun har desuden uddannet sig inden for laboratoriediagnostik, personaleledelse og administration.

Privat har Henriette to labradorhunde; tæven Cake på syv år og hanhunden Cuno på fire år. Begge hunde bruges til jagt. 


Louise Rasmussen

Veterinærsygeplejerske Louise Rasmussen

Louise Rasmussen er veterinærsygeplejerske. Hun har særlig viden om laboratoriediagnostik, fodring og pelspleje. Hun har været her siden 2007. Hjemme har Louise Rasmussen hundene Ludvig og Bette.


Helen Riis

Veterinærsygeplejerske Helen Riis

Aut. Veterinærsygeplejerske, Cert. Fagveterinærsygeplejerske i fysioterapi til smådyr

Helen Riis er udannet autoriseret veterinærsygeplejerske på Østergaards Dyrehospital i august 2013 og blev derefter ansat. Inden elevtiden på Østergaards Dyrehospital var Helen klinikassistent på Hasselager Dyreklinik.

Helen er i 2017 blevet færdiguddannet fagveterinærsygeplejerske i rehabilitering som er en efteruddannelse i genoptræning og fysioterapi til smådyr.

Helens interesseområder er genoptræning/fysioterapi, ortopædi, og billeddiagnostik. Hun har ansvaret for hjemsendelser samt genoptræning og fysioterapi af alle ortopædiske patienter på Østergaards Dyrehospital.

Privat har Helen Theo, en Amerikansk Staffordshire Terrier fra 2007, og Porter, en Beagle fra 2012. Porter er en internatshund fra Dansk Dyreværn Århus. Med begge hunde træner hun lydighed og schweiss-spor.


Katrine Krog Nielsen

Veterinærsygeplejerske Katrine Krog Nielsen

Katrine Krog Nielsen er autoriseret veterinærsygeplejerske samt Fagveterinærsygeplejerske i tandbehandling hos hund og kat. Hun blev uddannet veterinærsygeplejerske fra Skanderborg Dyrehospital i 2001 og blev ansat på Virklund Dyreklinik i 2002. I marts 2011 blev Katrine Krog Nielsen færdig med efteruddannelsen til fagveterinærsygeplejerske.

Ud over det almene sygeplejearbejde er Katrine Krog Nielsen sammen med dyrlægerne ansvarlig for tandbehandlingerne på klinikken.

Privat har hun huskattene Batman og Tarzan samt dværgshcnauzerblandingen Sille, som bliver brugt til agility. 


Camilla Sivebæk Mikkelsen

Veterinærsygeplejerske Camilla Sivebæk Mikkelsen

Camilla Sivebæk Mikkelsen er autoriseret veterinærsygeplejerske og uddannet i oktober 2005. Hun er også certificeret fysioterapeut for smådyr. Hun startede som veterinærsygeplejerskeelev på Virklund Dyreklinik i marts 2002 og blev ansat på klinikken i oktober 2005. 

Camilla Sivebæk Mikkelsen afsluttede i 2008 en toårig efteruddannelse inden for genoptræning og fysioterapi af smådyr på Strømsholms Regionsdyrehospital i Sverige. Hun varetager hjemsendelse, genoptræning og fysioterapi af ortopædiske patienter samt massage af hund og kat.

Privat har Camilla Sivebæk Mikkelsen en FT springer spaniel, Hailey, samt langhårskatten Albert og internatkatten Messi.


Lea Bjerre

Veterinærsygeplejerske Lea Bjerre

Lea Bjerre er uddannet autoriseret veterinærsygeplejerske i 2012. Hun er uddannet hos Familiedyrlægerne i Hobro, og blev ansat hos Østergaards Dyrehospital i august 2014. Lea har en særlig interesse i ortopædi, anæstesi og smertebehandling under operation, og er derfor ansvarshavende operationssygeplejerske for ortopædkirurgerne.

Privat har Lea de to katte Hugo og Ibs samt araberhoppen Bell, som hun rider dressur og skovtur på.


Lisette Sommer

Veterinærsygeplejerske Lisette Sommer

Lisette Sommer er uddannet autoriseret veterinærsygeplejerske i 2013. Hun er uddannet ved Evidensia Dahlgaard Dyreklinik i Birkerød og har interesser inden for anæstesi, smertebehandling og katteadfærd. Lisette blev ansat på Østergaards Dyrehospital i september 2015 i et vikariat, der strækker sig frem til februar 2017.

Hjemme har Lisette foxterrieren Buster og kattene HanKatti og MisMisse.


Malene Jølver

Veterinærsygeplejerske Malene Jølver

Malene Jølver er uddannet autoriseret veterinærsygeplejerske i 2014 ved Dyrenes Lægehus i Herning.
Hun blev ansat på Østergaards Dyrehospital i maj 2015 og kan jævnligt ses både her og på Virklund Dyreklinik
Malene har stor interesse i - og bred viden om - ernæring af både hund og kat.

Derhjemme har Malene en Welsh Corgi Cardigan, Diesel, som hun ofte udstiller rundt omkring i landet.


Kontaktinformation
Østergaards Dyrehospital
Ingerslevtoften 4
8310 Tranbjerg

Tlf. 70 20 40 47
mail@oedh.dk

Åbningstider
Man - fre kl. 08:00 - 17:00.
Lør kl. 09:00 - 12:30.

Døgnvagt
70 20 40 47