Dyrlæge Aarhus hjælper kæledyr i Højbjerg, Odder, Skanderborg, Beder, Hørning

Klinikken

Modtagelse

Når du ankommer til Østergaards Dyrehospital, bliver du allerede i receptionen mødt af vores kyndige personale, der tager imod dig og dit dyr. Hvis det er første gang, du besøger os, sørger vi for at oprette dit kæledyr i vores elektroniske journalsystem. Det sikrer, at vi altid kan finde tilbage til dyrets sygehistorie, behandlinger og de nødvendige data.

Vi bruger også vores journalsystem til at udsende genindkaldelser til vaccination, løbende kontrol eller opfølgning efter kirurgiske indgreb og behandlinger.

Vi tilbyder også at lave vægtkurver for dit kæledyr som hjælp til vægttab, ligesom vi gerne hjælper dig med at holde styr på foder, medicin og kosttilskud. Hvis du har spørgsmål omkring pleje eller fodring af dit kæledyr, er du altid velkommen til at kigge forbi og få kompetente svar.

 

Konsultation

I konsultationen undersøger vores dygtige dyrlæger dit kæledyr. Vi laver en klinisk undersøgelse og spørger ind til dyrets sygehistorie. Læs mere om vores sundhedsundersøgelser.

Vi har altid godbidder parat til dit kæledyr, så vi sikrer, at undersøgelsen bliver så positiv en oplevelse som muligt for både dig og dit dyr.

Du kan lave aftale om en konsultation eller en undersøgelse hos en af vores dyrlæger ved at ringe på tlf. 70 20 40 47 eller ved at kigge forbi vores klinik.

 

Vores faciliteter

Østergaards Dyrehospital er et af landets største dyrehospitaler, og vi er udstyret med alle nødvendige faciliteter til behandling og genoptræning af dit dyr. Vi har flere operationsstuer, hvor vi udfører et bredt udvalg af kirurgiske indgreb på mindre kæledyr. Derudover har vi et af landets største laboratorier. 

Læs mere om vores udstyr og faciliteter.

Kontaktinformation
Østergaards Dyrehospital
Ingerslevtoften 4
8310 Tranbjerg

Tlf. 70 20 40 47
mail@oedh.dk

Åbningstider
Man - fre kl. 08:00 - 17:00.
Lør kl. 09:00 - 12:30.

Døgnvagt
70 20 40 47