Dyrlæge Aarhus hjælper kæledyr i Højbjerg, Odder, Skanderborg, Beder, Hørning

Foder

Foder er en meget vigtig del af den omsorg, du giver dit kæledyr. Et foder af god kvalitet med det rette indhold af næringsstoffer, vitaminer og mineraler giver en flot og skinnende pels, ligesom det nedsætter risikoen for sygdomme som eksempelvis blæresten.

På Østergaards Dyrehospital er flere af vores veterinærsygeplejersker efteruddannet i fodring af hund og kat, og de kan derfor vejlede dig om, hvilket foder der passer bedst til netop dit kæledyr. Vi tilbyder også en række sygdomsdiæter, der sikrer den optimale ernæring hos for eksempel nyre- eller leverpatienter.

 

Foder til hunde

I vores petshop finder du hundefoder, der har en god balance mellem næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Foderets sammensætning er baseret på videnskabelige undersøgelser og er under løbende kontrol. Derfor tør vi som dyrlæger stå inde for hundefoderets kvalitet.

På Østergaards Dyrehospital fører vi hundefoder af mærkerne Hill’s Prescription Diet, Hills Science Plan samt Royal Canin Veterinary Diet. Hundefoder fra vores butik er specielt tilrettet livsfaserne som hvalp, voksen eller ældre hund, men vi forhandler også andre typer hundefoder udviklet til hunde med særlige behov. Det kan være overvægtigt hunde, hårdtarbejdende hunde eller hunde med forskellige sygdomme.

Er din hund steriliseret eller kastreret, skal du være opmærksom på, at den kan have tendens til overvægt. Derfor har vores butik også fodertyper, der er særligt velegnede til at forebygge overvægt hos disse hunde.

 

Foder til katte

Kattefoder fra vores butik sikrer, at din kat får den optimale fordeling af vitaminer, mineraler og næringsstoffer, ligesom foderet bidrager til en god fordøjelse. Vi fører mærkerne Hill’s Prescription Diet, Hills Science Plan og Royal Canin Veterinary Diet. Kattefoderet er udviklet på basis af videnskabelige undersøgelser og er anerkendt blandt dyrlæger.

Fodertyperne i vores butik er sammensat ud fra, hvor vidt din kat er inde- eller udekat, om den er steriliseret eller kastreret, samt om det er en killing, voksen eller ældre kat. Vi tilbyder også særlige diætfodertyper til katte med forskellige sygdomme eller specielle behov.

Hvis din kat er steriliseret, kastreret eller er indekat, skal du være særlig opmærksom på kattefoderet. Disse katte har ofte et nedsat energibehov og har derfor en øget risiko for at blive overvægtige, hvilket kan forebygges af det rigtige foder.

 

Foder til kaniner og gnavere

Vores butik fører en lang række fodertyper, der er velegnede til blandt andet kaniner, marsvin og hamstere. Mange bruger samme type foder til disse forskellige dyr, men da dyrene har ret forskellige ernæringskrav, bør de have foder specielt tilpasset deres behov.

I butikken finder du også savsmuld og hø samt salt- og slibesten, der er vigtige for især de små gnaveres tænder, der vokser hele livet. 

Kontaktinformation
Østergaards Dyrehospital
Ingerslevtoften 4
8310 Tranbjerg

Tlf. 70 20 40 47
mail@oedh.dk

Åbningstider
Man - fre kl. 08:00 - 17:00.
Lør kl. 09:00 - 12:30.

Døgnvagt
70 20 40 47