Dyrlæge Aarhus hjælper kæledyr i Højbjerg, Odder, Skanderborg, Beder, Hørning

Historien om Østergaards Dyreklinik

Østergaards Dyreklinik blev etableret i 2001 af dyrlæge Finn Østergaard, som dengang drev klinikken sammen med en enkelt veterinærsygeplejerske. Siden blev Hasselager Dyreklinik integreret i Østergaards Dyreklinik – og klinikken rykkede i efteråret 2011 ind i et nyopført og moderne dyrehospital i Tranbjerg.

I 2012 blev Østergaards Dyrehospital etableret af Finn Østergaard som både en almen klinik og en specialiseret henvisningsklinik for kæledyr. Og i 2013 fusionerede Østergaards Dyrehospital med Virklund Dyreklinik, så disse to enheder i dag udgør et samlet henvisningshospital med høj faglighed og topmoderne udstyr i optimale rammer.

 

Et moderne dyrehospital

På Østergaards Dyrehospital sikrer vores højtuddannede dyrlæger og veterinærsygeplejersker, at patienterne altid får stillet den rette diagnose, så vi kan tilrettelægge det optimale behandlingsforløb med udgangspunkt i det enkelte dyr.

Vi gør meget ud af at inddrage dyreejeren i forløbet - det er jo ejeren, der kender dyret allerbedst. For os er det vigtigt, at både dyret og dyreejeren oplever en personlig betjening på Østergaards Dyrehospital – derfor sørger vi for, at vores klienter bliver mødt af det samme personale hver gang. 

Læs mere om vores behandlinger og faciliteter.

 

Kontaktinformation
Østergaards Dyrehospital
Ingerslevtoften 4
8310 Tranbjerg

Tlf. 70 20 40 47
mail@oedh.dk

Åbningstider
Man - fre kl. 08:00 - 17:00.
Lør kl. 09:00 - 12:30.

Døgnvagt
70 20 40 47