Dyrlæge Aarhus hjælper kæledyr i Højbjerg, Odder, Skanderborg, Beder, Hørning

PetSafe Stance Analyzer

På Østergaards Dyrehospital har vi som et af de eneste dyrehospitaler i Danmark anskaffet os en såkaldt Stance Analyzer, som er et fantastisk værktøj til hurtigt og objektivt at diagnosticere halthed hos hunde. Nogle gange kan det være svært at afdække halthed alene ved at betragte hunden, mens den går. Her kommer vores Pet Stance Analyzer ind i billedet.

Undersøgelsen foregår ved, at man sætter hunden op på pladen, hvor den skal stå med et ben i hvert felt. Herfra vurderes vægtfordelingen på hvert enkelt ben, hvilket hjælper os med at lokalisere kilden til problemet. Det kan være, at hunden bærer størstedelen af sin vægt på forbenene, fordi den har problemer med korsbåndene i bagbenene – en tilstand der helt tydeligt vil fremgå, når vi anvender en Stance Analyzer.

Når hundens halthed er diagnosticeret, kan vi i fællesskab med ejeren planlægge det videre forløb med eventuel operation, genoptræning eller smertebehandling. I det videre forløb anvender vi Pet Stance Analyzeren til at følge op på, om hunden stille og roligt flytter vægtfordelingen på sine ben, og haltheden aftager.

Kontaktinformation
Østergaards Dyrehospital
Ingerslevtoften 4
8310 Tranbjerg

Tlf. 70 20 40 47
mail@oedh.dk

Åbningstider
Man - fre kl. 08:00 - 17:00.
Lør kl. 09:00 - 12:30.

Døgnvagt
70 20 40 47