Dyrlæge Aarhus hjælper kæledyr i Højbjerg, Odder, Skanderborg, Beder, Hørning

CT-scanner

Mange sygdomme kan ikke diagnosticeres med almindelig røntgen, og her har vi som et af de ganske få dyrehospitaler herhjemme mulighed for at supplere med en CT-scanning. Det er en avanceret form for røntgen, hvor vi kan se alle dele i kroppen hver for sig på et 3D billede.  På den måde får vi meget detaljerede oplysninger, som vi ikke kan se med konventionel røntgen – dette giver os langt bedre mulighed for at stille en diagnose og efterfølgende behandle dit kæledyr. 

Med CT-scanning har vi mulighed for at komme ind og kigge i de dele af knogler og led, hvor man med et røntgenbillede let kan overse noget, fordi strålerne ikke rammer helt rigtigt. Vi kan kigge ind i albue- eller haseled, i hofteled og vi kan diagnosticere en diskosprolaps.

Vi bruger også CT-scanneren til bløddelsoptagelser, hvor vi eksempelvis laver en optagelse af en svulst i lungevævet, i brystkassen eller i hjernen. Det er en udvidet og supplerende undersøgelse, der hjælper os til at stille den helt nøjagtige diagnose, så vi kan sætte ind med den optimale behandling af dit syge dyr. 

 

Kontaktinformation
Østergaards Dyrehospital
Ingerslevtoften 4
8310 Tranbjerg

Tlf. 70 20 40 47
mail@oedh.dk

Åbningstider
Man - fre kl. 08:00 - 17:00.
Lør kl. 09:00 - 12:30.

Døgnvagt
70 20 40 47