Dyrlæge Aarhus hjælper kæledyr i Højbjerg, Odder, Skanderborg, Beder, Hørning

Arthroskopi

Arthroskopi er en kikkertundersøgelse, hvor vi er i stand til at se direkte ind i enten knæ-, albue- eller skulderled. Det gør vi typisk for at finde årsagen til halthed, ledhævelse og lignende type lidelser hos dyret. Kikkerten er cirka 10 centimeter lang og under tre millimeter i diameter, og den giver os muligheden for at kigge rundt i hele leddet. Med kikkert kan vi diagnosticere skader på brusk, ledbånd eller menisken, som vi ikke kan se på et almindeligt røntgenbillede.

På Østergaards Dyrehospital anvender vi også kikkert til at udføre operationer i leddene uden at åbne hele leddet kirurgisk. Det er et langt mindre indgreb end ved en åben operation, og vi undgår at skære dyrets muskler og sener over. Patienten oplever mindre smerte efter operationen og kommer sig hurtigere, ligesom der er mindre risiko for komplikationer efter operationer udført med kikkert.

Vi anvender kikkertudstyr med video, så vi hele tiden kan dokumentere vores arbejde. Får dit kæledyr foretaget en kikkertundersøgelse eller kikkertoperation hos os, vil optagelserne fra indgrebet blive gemt som en del af journalen. 

Kontaktinformation
Østergaards Dyrehospital
Ingerslevtoften 4
8310 Tranbjerg

Tlf. 70 20 40 47
mail@oedh.dk

Åbningstider
Man - fre kl. 08:00 - 17:00.
Lør kl. 09:00 - 12:30.

Døgnvagt
70 20 40 47