Dyrlæge Aarhus hjælper kæledyr i Højbjerg, Odder, Skanderborg, Beder, Hørning

Skræddersyet vaccine

Som dyreejer vil man gerne gøre det bedste for sit kæledyr og sikre, at dyret får et langt liv uden sygdom. Ved at vaccinere dyret kan man forebygge visse sygdomme. Vi følger naturligvis de officielle anbefalinger og vaccinerer hvert eneste dyr med kernevacciner.

Derudover anbefaler vi et vaccinationsforløb, der tager udgangspunkt i det enkelte dyrs behov. Her kigger vi generelt på dyrets levevis og er opmærksomme på, om der er forhold, der skal tages særligt hensyn til – skal dyret eksempelvis passes i en pension, færdes dyret kun indendørs, kommer det meget i vand, går dyret på udstilling, bruges det jagt eller skal dyret med på en udlandsrejse.

Selvom vaccinerne kan ændre sig, ligger én ting dog altid fast. Vi laver altid et grundigt sundhedstjek af dit dyr i forbindelse med en vaccination. Det gør vi dels for at sikre, at kroppen er i stand til at respondere på en vaccine, og dels for at undgå, at eventuelt andre sygdomme blusser op, når vi påvirker immunforsvaret ved at give vaccinen. 

Kontaktinformation
Østergaards Dyrehospital
Ingerslevtoften 4
8310 Tranbjerg

Tlf. 70 20 40 47
mail@oedh.dk

Åbningstider
Man - fre kl. 08:00 - 17:00.
Lør kl. 09:00 - 12:30.

Døgnvagt
70 20 40 47