Dyrlæge Aarhus hjælper kæledyr i Højbjerg, Odder, Skanderborg, Beder, Hørning

Dit kæledyr er i gode hænder

På Østergaards Dyrehospital behandler vi kæledyr, og vores dyrlæger er specialiserede i at diagnosticere og behandle alle former for sygdomme og lidelser hos dyrene. Når vi modtager dit kæledyr, er vores vigtigste opgave at få stillet den rigtige diagnose. Vi har blandt andet mulighed for at tage røntgenbilleder, CT-scanne eller at lave kikkertundersøgelser, ligesom vi med eget fuldtudstyret laboratorium er i stand til at give svar på blodprøver på ganske kort tid.

Ud fra diagnosen tilrettelægger vi i samråd med ejer det optimale behandlingsforløb med udgangspunkt i det enkelte dyr. Vi kan lave kikkertundersøgelser af både led, knogler og organer, og på vores operationsstuer udfører vi alle former for operationer lige fra avanceret knoglekirurgi til tandrensning.

Hvis dit dyr er blevet opereret eller har brug for at komme sig oven på en skade, lægger vi en plan for det optimale genoptræningsforløb. Vi har udstyr som tørløbebånd, vandløbebånd, balancebrædder, vippebrædder, springbaner og diverse bolde, og vi tilbyder også fysioterapi, massage og intralyd. 

Kontaktinformation
Østergaards Dyrehospital
Ingerslevtoften 4
8310 Tranbjerg

Tlf. 70 20 40 47
mail@oedh.dk

Åbningstider
Man - fre kl. 08:00 - 17:00.
Lør kl. 09:00 - 12:30.

Døgnvagt
70 20 40 47